Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pitkillä perinteillä ja moderneilla ratkaisuilla

EL-Kori Oy on kuljetuskoreja valmistava perheyritys. Valmistamme kuljetuskoreja pitkillä perinteillä ja moderneilla ratkaisuilla. Panostamme tuotteissamme turvallisuuteen, käytettävyyteen ja kestävyyteen – ratkaisuihin jotka helpottavat sinun työtäsi. Annamme jokaiselle valmistamallemme tuotteellemme Laatukori-leiman, joka on merkki kestävästä ja luotettavasta kuljetuskorista. Valmistamme kaikki kuljetuskorit mittatilaustyönä Vääksyssä, aivan valtatie 24 juuressa.

ELLI-tuoteperhe on yksi yrityksemme ylpeyden aiheista. ELLI-tuoteperheeseen kuuluvat erilaisten kuljetusten mukaisesti varustellut ELLI-Vakiokorit ja yrityksemme omia lisävarusteita kuten ELLI-Moduulit ja ELLI-Tuulihöylä. ELLI-nimen saimme asiakkailtamme, jotka alkoivat puhua tuotteistamme tuttavallisemmin ”Ellin koreina”. Päätimme ottaa tuon mainion lempinimen käyttöön ja loimme nimen ympärille korihankintaa helpottavan tuoteperheen, josta voit lukea lisää täältä.

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 1956, kun Suomeen julistettiin yleislakko. Yrityksemme perustaja Erkki Lempiäinen päätti olla osallistumatta lakkoon ja ryhtyi omassa autotallissaan yrittäjäksi. Historiaamme mahtuu monia mainioita tarinoita, sisua ja kovaa työtä, uraa uurtavia keksintöjä ja tietenkin tuhansia autokoreja. Näillä samoilla eväillä, aiomme jatkaa EL-Kori Oy:n toimintaa myös tulevaisuudessa. EL-Korin historiasta, voit lukea lisää täältä.

Tutustu lisää toimintaamme täällä kotisivuilla, katso tuoreimmat kuulumiset Facebook-sivuiltamme ja ota meihin yhteyttä – Koritehtaan ELLI-Tiimi on palveluksessasi!

ELLI-Koreja tehdään jo kolmannessa polvessa. Kuvassa Marjut Nordström ja Iisa Heinola.ELLI-Koreja tehdään jo kolmannessa polvessa. Kuvassa Marjut Nordström ja Iisa Heinola.