Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koritehtaan uusi toimitusjohtaja astuu remmiin

Lisätty 26.03.2019

Koritehtaalta kantautuu iloisia uutisia, sillä Tom Suomela on valittu EL-Kori Oy:n ja Fokor Oy:n uudeksi yhteiseksi toimitusjohtajaksi. EL-Korilla tämä tarkoittaa kapulanvaihtoa, kun pitkäaikainen toimitusjohtaja Marjut Nordström ojentaa viestikapulan eteenpäin ja siirtyy Koritehtaan taustajoukkoihin.

Lue kokonaan »

Vauhdikas vuosi ja loistava tulevaisuus – Kiitos vuosi 2018!

Lisätty 19.12.2018

 Yksi Koritehtaan historian vauhdikkaimmista vuosista on viimeistelyä vaille valmista ja nyt jos koska on oiva hetki istahtaa alas ja kiittää kuluneesta vuodesta. Vuosi 2018 on muodostunut upeista asiakkaista, loistavista ELLI-Koreista sekä tietenkin isoista uutisista. Katsomme kiitollisin mielin peruutuspeiliin (tai pikemminkin peruutuskameraan), ennen kuin suuntaamme katseet kohti hohtavaa horisonttia.

 

Lue kokonaan »

ELLI-Päivien tunnelmia

Lisätty 22.05.2018

EL-Kori kiittää kaikkia ELLI-Esittelypäivien vieraita! ELLI-Esittelypäivät keräsivät loistavat 150 henkeä Vääksyn Koritehtaalle viettämään päivää ELLI-Korien ja kumppaneiden seurassa.

Hyppää ELLI-Päivien tunnelmiin kuvagalleriamme seurassa!

Lue kokonaan »

EL-Kori osaksi Jyki Group -konsernia

Lisätty 17.05.2018

Monilämpötilakoreihin erikoistunut EL-Kori Oy siirtyy osaksi Jyki Group -konsernia. Jyki Group Oy ostaa koko EL-Korin osakekannan yrityksen toimitusjohtaja Marjut Nordströmiltä 18.5.2018 allekirjoitetun kauppakirjan myötä. EL-Kori tulee jatkamaan toimintaansa Vääksyn toimitiloissa kasvattaen asemaansa monilämpökorien asiantuntijana.  

 

Katso virallinen lehdistötiedote täältä.

 

Lue kokonaan »

ELLI-Esittelypäivät ovat nurkan takana!

Lisätty 15.05.2018

ELLI-Esittelypäiviin on enää muutama päivä ja Koritehtaalla kierrokset kovenevat! Kevään kattavin kuljetusalan tapahtuma Vääksyn Koritehtaalla lauantaina 19.5. valmistuu vauhdilla, joten lue päivän tarkempaa sisältöä täältä ja  tule katsomaan mitä koritehtailijat ovat keksineet tällä kertaa! 

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään to 17.5.2018 ja varmista paikkasi ELLI-Päivillä!

 

>> Ilmoittaudu täältä <<

Lue kokonaan »

Kevään kattavin kuljetusalan tapahtuma on täällä!

Lisätty 19.03.2018

ELLI-Esittelypäivät valtaavat Vääksyn Koritehtaan lauantaina 19.5.2018 klo 15-20. EL-Kori Oy ja yhteistyökumppanit kutsuvat sinut mukaan kevään kattavimpaan kuljetusalan tapahtumaan.

Lue kokonaan »

Koritehtailija oppipoikana

Lisätty 02.03.2018

Isältä pojalle ja siitä edelleen pojalle, aina uudistuen ja ajan hermolla kulkien. Näistä ja iloisesta palveluasenteesta on tehty porvoolaisen Kuljetus M. Holmström Oy Ab:n liiketoiminta.

Kuljetusyrittäjä Matts Holmström päästi Koritehtaan Joni Heistolan mukaansa eräälle öiselle jakelukeikalle, kokemaan mitä kuljetusyrittäjän arki oikeasti on.

Lue kokonaan »

Uuden luokan Pakkas-ELLI

Lisätty 19.02.2018

Koritehtaan tähtituote Pakkas-ELLI monilämpökori on saanut uuden, entistäkin pienemmän koon! Kevyt kuorma-auton päälle sopiva FRC-luokiteltu kori luo uusia mahdollisuuksia laadukkaaseen keskustajakeluun. 

Lue kokonaan »

Koritehtailijat saapuvat Helsinkiin

Lisätty 10.01.2018

EL-Kori Oy:n edustus pakkaa makkaragrillin ja murkinat esittelyauton kyytiin ja matkustaa isolle kirkolle Helsinkiin. Tervetuloa tapaamaan meitä Lumikko Huoltopalveluiden tiloihin torstaina 25.1. klo 12-16, osoitteeseen Tatti 13, 00760 Helsinki.

Katso kutsu täältä ja kerro meille, että olet tulossa

Lue kokonaan »

Kiitos vuodesta 2017 - Katso video!

Lisätty 20.12.2017

Hieno vuosi alkaa olemaan lopuillaan ja vaikka Koritehtaalla hanskat heiluvat tuttuun tahtiin, voi hetkeksi istahtaa muistelemaan mennyttä vuotta. Siksipä tiivistimme Koritehtaan koko vuoden 2017 videon muotoon – katso mitä kulunut vuosi toi koritehtailijoille tullessaan!

Lue kokonaan »