Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ELLI etsii seuraa tositarkoituksella

Lisätty 27.11.2017

EL-Kori Oy:n ja Vehon esittelyauto on myynnissä! Mercedes Benz Antos ja Pakkas-ELLI ovat täydellinen kokonaisuus monilämpötilakuljetuksiin ja tämä paketti on vapailla markkinoilla!

Esittelyauto on Mercedes Benz Antos 1830 Lnr lyhyellä päiväohjaamolla ja alustan päällä on tietenkin Pakkas-ELLI monilämpötilakori täydellä varustelulla. Valmis paketti laadukkaisiin kuljetuksiin olosuhteista riippumatta!

EL-Korin Pakkas-ELLI on enemmän kuin kuljetuskori. Se on työkaveri, joka sekä nopeuttaa ja helpottaa työn tekemistä, mutta tekee siitä myös turvallisempaa ja kannattavampaa. Pakkas-ELLI on varma valinta laadukkaisiin kuljetuksiin!

Tutustu korin varusteluun alla olevasta listasta ja ota meihin yhteyttä! Tämä paketti voi olla sinun alta aikayksikön. 


Esittelykorin varustelu:

 

Alusta: Mercedes Benz Antos 1830 Lnr

 

Ulkopituus: 8.500 mm Sisäpituus: 8.300 mm
Ulkoleveys: 2.600 mm Sisäleveys: 2.474 mm
Kokonaiskorkeus: n. 3.800 mm Sisäkorkeus: 2.500 mm

 

 

 
Lattiapinta:  Pitkittäisuritettu alumiiniprofiili, lattia hitsattuna potkupelteihin
Ovet:  Oikealla saranaovi 900x1.900mm. Varustettu aukipitosalvalla ja altavedettävällä rappusella.
  Takana 3-osaiset takaovet saranoituna vasemmalle ja pikkuovi oikealla. Varustettu käännettävällä kahvalla, aukipitolaitteilla, Mercedes Benz -lukkosuojilla sekä takaverhoilla ja upotetulla kiskolla.
   
Sidontakiskot: kolmessa tasossa, korkeudet 300 mm, 800 mm ja 1 300 mm lattiasta.
Pitkä roiskeläppä: asennettuna nosturin etupuolelle.
Alumiininen työkalulaatikko: 1000mm, varustettuna aukipitolaitteella ja ilmaventtiilillä.
   
Valot: Äärivalot 2kpl valkoisia edessä ja takana combivalot, joissa jarru-, parkki- sekä vilkkuvalot. Työvalot 2kpl korin etuosassa ja 2kpl korin takaosassa. Sisävalot 5+1kpl, koritilassa katkaisija ajastimella.
   
Peruutuskamera:  Brigade BE varustettuna automaattisella linssisuojalla ja rst-suojalla.
   
Väliseinät:  ELLI-Moduulit 3kpl. Moduuleista voi muodostaa pakastetilan 1-2 lavalle tai kahdella moduulilla jakaa koritilan. Väliseinät varustettuna käyntiovella, iskulta suojaavilla nylon-ohjureilla, potkulevyillä ja helppokäyttöisillä lukoilla. Koritilan katossa ohjurilevy.
   
Kylmäkone:  Lumikko L7 2-lämpö, takahöyrystin MTE8.
  Varustettuna RST-suojalla, mukana lohkolämmitin, hoitotaso, avattavat alumiiniset tikkaat, polttoaineotin auton omasta polttoainesäiliöstä,polttoainepumppu + akku omassa laatikossa. Pakastetila korin vasemmalla.
   
Lämmönseuranta:  Optitemp IV neljällä anturilla
Nosturi:  Zepro ZHD-155 2000 kg teräslauta 1700 x 2560 mm. Painonapit vasemmalla, spiraaliroikka koritilassa, radio-ohjain, rullakkostopparitanko kiertää laudan (keskellä aukko n. 800 mm), keskitetyt rasvanipat 3+3 kpl, lauta hopeanharmaa.