Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kalusto kuntoon

Lisätty 09.11.2017

ELLI-Korit kestävät käytössä vuosikausia. Noiden vuosien aikana ajot ja kuljetettavien tuotteiden tarpeet saattavat muuttua useampaankin otteeseen. Koria voidaan muokata monipuolisesti uusiin tarpeisiin sopivaksi pienellä lisävarustelulla. 

Katso loppuvuoden 2017 tarjoukset täältä!

 

ELLI-Koreille kertyy kilometrejä tiheään tahtiin, mutta se ei käytössä tunnu! Pieni päivitys voi kuitenkin olla aika ajoin paikoillaan. Kuluvia osia kuten tiivisteitä on hyvä tarkastella ja arvioida esimerkiksi valaistuksen riittävyyttä. Huoltotoimenpiteiden lisäksi koria voidaan myös muokata vastaamaan muuttuvia tarpeita. Käyntiovet, monipuoliset väliseinävaihtoehdot ja uusiutuva teknologia ovat esimerkkejä, joita voidaan hyödyntää korin päivitykseen.

Markkinat tuottavat tiheällä vauhdilla uusia innovaatioita ja teknologiaa. Vaikka olosuhteet pysyisivätkin samana kuljetuksissa, pienellä päivityksellä voidaan helpottaa työn tekemistä ja lisätä esimerkiksi työturvallisuutta. Lisäsivukamerat ja -lisävalot ovat esimerkkejä yksityiskohdista, jotka varmistavat turvalliset työolosuhteet.

Joskus voi käydä myös niin, että kuorma-autossa tulee kilometrit täyteen ja kori on vielä täysissä voimissaan. Korin siirrot ovatkin tänä päivänä varsin yleisiä. Kori voidaan siirtää uudelle alustalle nopealla aikataululla, sillä työ kestää vain 1-2 viikkoa. Korisiirron yhteydessä on helppoa tehdä myös pieniä päivityksiä ja huoltotöitä koriin, jolloin käyttövuodet lisääntyvät jälleen. ELLI-Korit ovat saaneet myös runsaasti kiitosta ATP-luokitusten uusinnoista, sillä ELLI-Korien eristyskyky säilyy hyvin. Tämä tuo useita lisävuosia kalustolle!

Koritehdas palvelee tutulla tehokkaalla ja ammattitaitoisella otteella oli kyseessä sitten uuni tuore tai jo vuosia palvellut kuljetuskori. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän pistää kuljetuskalustosi päivitettyyn kuntoon!

 

Koritehtailijat palveluksessasi!

Loppuvuoden 2017 tarjoukset:

Lisävalot

Lisävalot valaisemaan työympäristöä, parantamaan huomattavuutta ja lisäämään työturvallisuutta. Asennus omalla katkaisijalla auton viiksivalon rinnalle ohjaamon katolle.

Työt n. 500,- alv 0% + tarvikkeet. 

Lisävalovaihtoehdot:

Takaverhot

Takaverhot vähentävät korin sisätilan muutoksia ja pienentävät kylmäkoneen kulutusta.

Uudet verhot (sis. alahelman painot ja rissat) 350€ alv 0%

Lisähintaan 8kpl magneetteja asennettuna verhoihin + 75€ alv 0%

Verhokisko ilman asennusta 30€ alv 0%

 

Lisäsivukamera

Lisäsivukamera parantamaan näkyvyyttä ohjaamosta korin ympärille. Kamera kytketään yhteen peruutuskameran kanssa ja näkyy peruutuskameran näytössä. Kysy tarjousta