Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Monipuolisuudellaan hämmästyttävä kalustoauto

Lisätty 12.09.2016

EL-Korin erikoisosasto pääsi jälleen irti, kun Koritehtaalla ryhdyttiin rakentamaan huippuvarusteltua kalustoautoa. Kymmenet erilaiset hylly- ja säilytysratkaisut sekä monipuoliset sähköpisteet saivat ympärilleen taattua ELLI-laatua olevan kokonaisuuden. 

Kalustoauto rakennettiin asiakkaan monipuolisten tarpeiden pohjalta, helpottamaan asiakkaan arkea ja työntekoa. Korin rakennuksessa erilaiset säilytysratkaisut olivat olennaisessa osassa ja jokaiselle työkalulle ja tavaralle rakennettiin oma säilytyspaikka. Myös erilaiset sähkötarpeet huomioitiin korissa, muun muassa asentamalla autoon erillinen generaattori.

Työturvallisuuden huomiointi oli myös erittäin tärkeää jo korin rakennus- ja suunnitteluvaiheessa. Korissa on monipuolinen ja tehokas valaistus sekä ulkona että sisällä. Ulkona lähes 15 työvaloa varmistavat näkyvyyden pimeimpinäkin ajankohtina ja sisällä 12 kattovaloa sekä hyllyvalot takaavat turvallisen työympäristön. Koritilan lattia, sekä katon ulkopinta on käsitelty liukuestepinnoitteella, joka vähentää liukastumisen riskiä ja kestää kovaa kulutusta.

Korissa on myös monia muita pieniä yksityiskohtia, joten tutustu tarkemmin koriin ja korin monipuolisiin ratkaisuihin alla olevalta videolta tai tämän linkin takaa!