Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kevään kattavin kuljetusalan tapahtuma on täällä!

ELLI-Esittelypäivät valtaavat Vääksyn Koritehtaan lauantaina 19.5.2018 klo 15-20. EL-Kori Oy ja yhteistyökumppanit kutsuvat sinut mukaan kevään kattavimpaan kuljetusalan tapahtumaan.

ELLI-Esittelypäiviltä löydät laajan kattauksen näytteilleasettajia: kylmäkoneita, nostureita sekä runsaasti muita kuljetuskorin lisävarusteita. Esittelypäivillä pääset tutustumaan tietenkin myös EL-Korin huippulaadukkaisiin ELLI-Koreihin! Löydät samalta tontilta kaiken mitä tarvitset onnistuneisiin kuljetuksiin, joten tule katsastamaan alan tuoreimmat uutuudet ja viihtymään vaikka koko perheen voimin.

Päivän aikana tarjolla on ohjelmaa niin isoille kuin pienillekin ja kirsikkana kakun päällä on kulmakunnan kovin rokkibändi, Julkinen Zektori, joka virittää tunnelman kattoon illan tullen. Näistä juhlista et halua jäädä paitsi!

 

Ilmoittautuminen esittelypäiville on alkanut! Klikkaa itsesi mukaan täältä tai lähetä sähköpostia iisa.heinola@el-kori.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 11.5.

 

Tervetuloa ELLI-Esittelypäiville!

Yhteistyökumppaneina:

Majoitu Tallukassa

Hotelli Tallukka palvelee ELLI-Päivien vieraita majoituksen puitteissa.
 Mainitse varauksen yhteydessä ELLI-Esittelypäivät ja saat erikoishinnan! Varatessasi verkossa, käytä koodia "ELLI". Soita p. 03 88881 ja varaa majoittuminen!

75 €/yhden hengen standard huoneessa/vrk
86 €/kahden hengen standard huoneessa/vrk