Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ELLI-Liukuverhot

  • Säästävät kylmäkonetta, polttoainetta ja rahaa
  • Parantavat kuljetusten laatua minimoimalla lämpötilavaihtelut
  • Nopeat ja helppokäyttöiset
  • Edullinen hankintahinta
  • Mahdollista myös jälkiasentaa

Elintarvikeajossa koritilassa kuljetetaan samanaikaisesti usein sekä täysiä että tyhjiä rullakoita ja lavoja. Palautusrullakot ja -lavat ovat harvoin oikeassa lämpötilassa ja saattavat tulla kylmätilaan suoraan helteisestä auringonpaisteesta. Tämä asettaa haasteita kylmäkoneelle, sillä kylmäkone joutuu jäähdyttämään lämpimät rullakot, lavat ja laatikot, ennen kuin koritilan lämpötila tasaantuu.

ELLI-Liukuverhot ovat kehitetty avuksi juuri tähän tarkoitukseen. ELLI-Liukuverhoilla saat tehtyä helposti ja nopeasti jaon täysien ja tyhjien rullakoiden ja lavojen väliin. Kun viileänä pidettävät tuotteet ovat edessä pienemmässä tilassa, lämpötilavaihtelut pienenevät ja kylmäkoneen työ kevenee.

ELLI-Liukuverhot nimensä mukaisesti liukuvat koritilassa pitkittäissuuntaisesti, juuri siihen kohtaan mihin tarvitaan. Verhoja on kevyt liikutella koritilassa ja yhtälailla helppo lukita kattoon. Vahvat magneetit kiinnittävät verhot sidontakiskoihin ja alareunojen painot pitävät verhot suorina. Liukuverhot ovat edullinen ja helppo tapa parantaa kuljetusten laatua.

Kerromme mielellämme lisää ELLI-Liukuverhoista, joten ota meihin yhteyttä!