Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ELLI-Moduulit helpottavat työntekoa!

EL-Korin ELLI-Moduulit ovat markkinoiden kevyimmät ja helppokäyttöisimmät moduuliväliseinät. Kevyet seinät helpottavat työntekoa ja parantavat työergonomiaa.

Yksi ELLI-Moduuli painaa vain 23 kiloa ja kevyttä seinää on helppo liikutella koritilassa. Moduulin keskiosaan upotetut tartuntakahvat ja moduulin alaosassa olevat liukulistat varmistavat että moduulien käyttö on helppoa ja ergonomista. Uudistetut lukot aukeavat entistä pehmeämmin ja ovat kevyitä käyttää. Moduulit pysyvät tukevasti pystyssä tukevan listan ja eristeiden avulla.

ELLI-Moduulit eivät tarvitse kiinnikkeitä tai asennusta. Moduulinsisäiset jousitangot puristavat elementin katon ja lattian väliin. ELLI-Moduulit on helppo ottaa käyttöön myös jo käytössä olevaan kalustoon ja niitä voi käyttää myös muissa samankorkuisissa kuormatiloissa.

Pakastetilan saa helposti ja nopeasti muokattua sopivaksi niin rullakoille kuin lavoillekin. 1-3 lavapaikkaa syntyy joustavasti kolmella moduulilla ja kahdella väliseinällä saadaan helposti tehtyä poikittainen väliseinä.

Moduuleihin voidaan tarvittaessa asentaa käyttöä helpottava käyntiovi. Moduuliväliseinien käyntiovi mahdollistaa että tuotteita on helppo ottaa pakastetilasta ilman väliseinien purkua. ELLI-Moduuleissa välioven kynnys on tehty mahdollisimman matalaksi helpottamaan erityisesti rullakoiden vetämistä pakastetilasta.

ELLI-Moduuleista voidaan suunnitella asiakaskohtaiset ratkaisut kaikenlaisiin monilämpötilakuljetuksiin. Lisävarusteina moduuleihin mm. erilaiset suojapellit, katon ohjurilevyt, kahvat sekä sidontakiskot. Leipomotuotteiden jakelukoriin rakennettu kylmätila on vain yksi esimerkki väliseinien monipuolisista käyttömahdollisuuksista!

Näin rakennat takapakastetilan ELLI-Moduuleilla: